پودر پسته قنادی مغز پستهای است که به صورت پودر ریز درآمده و در شیرینیپزی و تزئین انواع کیک، شکلات و بستنی به عنوان رنگ و طعم دهنده استفاده می شود.
شیر خشک قنادی یکی از مواد اولیه اساسی در صنعت شیرینیپزی است که به دلیل خواص منحصر به فردش، نقش مهمی در بهبود بافت، طعم و ماندگاری محصولات نهایی ایفا میکند
روغن قنادی نوعی روغن گیاهی و هیدروژنه است که به دلیل ویژگیهای خاص خود، مانند طعم ملایم و نقطه ذوب بالا، در تهیه انواع شیرینیها و دسرها بهکار میرود.
آرد قنادی یک نوع آرد است که به طور خاص برای تهیه کیکها و شیرینیها استفاده میشود و دارای بافت نرم و پروتئین کمتری نسبت به آرد گندم معمولی می باشد.
پودر قنادی یک شیرینکننده طبیعی است که از گیاه استویا استخراج میشود. کالری بسیار کمی دارد و برای دیابتی ها و کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند مناسب است